O meni

“Če ne greš, ne veš!”

Sem človek, ki ne zdrži dolgo doma. Živim v mestu, zato izkoristim čim več trenutkov za potepanja, naj bodo to enodnevni izleti, potovanje z avtodom ali dopustovanje z letalom.

Pred leti sem se zelo navdušil nad kajtanjem, ta šport me je naključno pripeljal tudi do nakupa VW kombija, ki ga z družino veselo uporabljamo za pobeg na lepše. Kasneje se je kajtanju pridružilo še športno plezanje, ki me čedalje bolj vleče in veča željo po obiskovanju skal. Vsepovsod nam dela družbo španski hrt Carlos, ki sem ga posvojil s pomočjo Slovenskega društva za pomoč hrtom. Carlos je povsod moj spremljevalec, zato bom o njemu tudi kdaj povedal besedo ali dve.

 

Blog

Korzika 2016

Po lanski hrvaški, smo sklenili, da je tokrat čas za kakšno drugo poletno destinacijo. Na Korziki sva bila pred leti že sama in prišla nazaj zelo navdušena. Tokrat smo se odpravili vsi skupaj z našim malim kamperjem. Cene trajektnih kart sem spremljal nekaj tednov pred našim odhodom, ker v tem času nisem opazil nihanja, sem …

Hrvaška 2015

Letos smo zgodnje pogovore o dopustu preskočili in splet okoliščin je pripeljal do tega, da smo obiskali Dalmacijo. Pred leti smo nekaj dni preživeli na Murterju in bili navdušeni nad kampom Kosirina, ki mimogrede pred sezono izgleda veliko bolj rajsko, kot pa sredi julija. :) Pri članih družine sem si izboril prvi postanek v Ninu, …

©copyright

Vsebina teh spletnih strani, tako besedilo, fotografije kot video, so last avtorja bloga. Prepovedana je nedovoljena objava vsebin teh spletnih strani v komercialne namene v kateremkoli mediju. Vsak primer neupravičene uporabe bo avtor preganjal tako kazensko kot odškodninsko. Komentarji in mnenja obiskovalcev tega bloga izražajo izključno stališča posameznih avtorjev in niso povezane z uredniško politiko ali mnenjem in stališčem urednika tega bloga.