O meni

“Če ne greš, ne veš!”

Sem človek, ki ne zdrži dolgo doma. Živim v mestu, zato izkoristim čim več trenutkov za potepanja, naj bodo to enodnevni izleti, potovanje z avtodom ali dopustovanje z letalom.

Pred leti sem se zelo navdušil nad kajtanjem, ta šport me je naključno pripeljal tudi do nakupa VW kombija, ki ga z družino veselo uporabljamo za pobeg na lepše. Kasneje se je kajtanju pridružilo še športno plezanje, ki me čedalje bolj vleče in veča željo po obiskovanju skal. Vsepovsod nam dela družbo španski hrt Carlos, ki sem ga posvojil s pomočjo Slovenskega društva za pomoč hrtom. Carlos je povsod moj spremljevalec, zato bom o njemu tudi kdaj povedal besedo ali dve.

 

Blog

Hrvaška 2017

Letos se je naša družina povečala za enega člana, zato sem v službi prijazno povprašal po malo daljšem dopustu v času poletja in prijazno so mi ga odobrili. Načrti so bili veliki, poigravali smo se tudi z mislijo o naši ljubi Grčiji, kjer bi novorojenček praznoval pol leta, kot njegova starejša sestrica nekaj let nazaj. …

Mlinčki Suhadole

V seriji sončnih in lepih dni težko, da zdržimo doma. Zelo radi odkrivamo bližnje kotičke, če se izlet zaključi z vodo v različnih oblikah pa še toliko bolje. Nedeljo smo izkoristili za obisk mlinčkov pri kraju Suhadole. Pot do mlinčkov nas pelje skozi gozd po utrjeni makadamski cesti, na koncu nas pa pričaka ogromno vodnih …

©copyright

Vsebina teh spletnih strani, tako besedilo, fotografije kot video, so last avtorja bloga. Prepovedana je nedovoljena objava vsebin teh spletnih strani v komercialne namene v kateremkoli mediju. Vsak primer neupravičene uporabe bo avtor preganjal tako kazensko kot odškodninsko. Komentarji in mnenja obiskovalcev tega bloga izražajo izključno stališča posameznih avtorjev in niso povezane z uredniško politiko ali mnenjem in stališčem urednika tega bloga.