O meni

“Če ne greš, ne veš!”

Sem človek, ki ne zdrži dolgo doma. Živim v mestu, zato izkoristim čim več trenutkov za potepanja, naj bodo to enodnevni izleti, potovanje z avtodom ali dopustovanje z letalom.

Pred leti sem se zelo navdušil nad kajtanjem, ta šport me je naključno pripeljal tudi do nakupa VW kombija, ki ga z družino veselo uporabljamo za pobeg na lepše. Kasneje se je kajtanju pridružilo še športno plezanje, ki me čedalje bolj vleče in veča željo po obiskovanju skal. Vsepovsod nam dela družbo španski hrt Carlos, ki sem ga posvojil s pomočjo Slovenskega društva za pomoč hrtom. Carlos je povsod moj spremljevalec, zato bom o njemu tudi kdaj povedal besedo ali dve.

 

Blog

Piran

Piran. Naše najljubše mesto na slovenski obali v katerega se vrnemo vsaj enkrat letno. Verjetno tudi zaradi dejstva, da sva tukaj pred osmimi leti preživela dva čudovita dneva s prijatelji in zadnji dan zaključila s sladkim “Da” v mestni hiši na Tartinijevem trgu. Nisva dolgo čakala, da sva ob rojstvu najmlajše odšla na izlet v …

Korzika 2016

Po lanski hrvaški, smo sklenili, da je tokrat čas za kakšno drugo poletno destinacijo. Na Korziki sva bila pred leti že sama in prišla nazaj zelo navdušena. Tokrat smo se odpravili vsi skupaj z našim malim kamperjem. Cene trajektnih kart sem spremljal nekaj tednov pred našim odhodom, ker v tem času nisem opazil nihanja, sem …

©copyright

Vsebina teh spletnih strani, tako besedilo, fotografije kot video, so last avtorja bloga. Prepovedana je nedovoljena objava vsebin teh spletnih strani v komercialne namene v kateremkoli mediju. Vsak primer neupravičene uporabe bo avtor preganjal tako kazensko kot odškodninsko. Komentarji in mnenja obiskovalcev tega bloga izražajo izključno stališča posameznih avtorjev in niso povezane z uredniško politiko ali mnenjem in stališčem urednika tega bloga.