Novigrad

Vsako leto pride čas, ko z družino še lovimo zadnje lepe dni in počasi zaključujemo sezono z našim kamperjem. Tokrat smo se odločili ponovno obiskati kamp Sirena v Novigradu, ki je izven sezone prekrasen. Ob našem prihodu je bil kamp kar precej poln. Verjetno ni treba poudarjati, da so bili kljub soncu to predvsem gostje z avtodomi in prikolicami. No, ja, tudi kakšen šotor ali dva sta se našla.

Mesto Novigrad
Novigrad
Mestno jedro
Sprehod po mestu
Izlet v mesto
Sprehod po mestu
Kamp Sirena
Sirena
Kamp Sirena
Sirena

Kamp nam je pri srcu, ker se do mesta lahko sprehodiš ob morju, okolica je prepletena s kolesarskimi potmi, ki so lepo označene, najde se pa tudi ogromno igral za otroke. V bližini je bil postavljen trampolin na katerem smo bili stalni gostje in edini pravzaprav. Temu primeren je bil tudi način plačila, bolj za vstop kot pa časovno omejen. :) Napovedanega sonca sicer ni bilo v takšni meri kot so govorili, spremljal nas je tudi veter, ampak smo se imeli vseeno zelo lepo in se nismo pustili motiti.

Novigrad
Novigrad

Preživeti nekaj dni ob morju mi vedno da nov zagon za delo, če pa lahko te izkušnje delim s svojo družino je pa vse skupaj še toliko lepše. Vesel sem, da lahko skupaj potujemo in raziskujemo ta svet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *